Välkommen!

Lantligt katthotell
nära Härryda

Vi är ett hemtrevligt och lugnt katthotell i en härlig och fridfull miljö bara en kort bit från Härryda

Röd katt blir klappad på katthotell
Värdefulla gäster

Trivsamt katthotell

När du lämnar din bästa vän hos vårt katthotell i Härryda så kan du vara säker på att vi erbjuder den bästa möjliga vistelse. En kortare åktur från Härryda driver vi ett litet och personligt katthotell som både du och din katt kan känna er trygga med. Kattens vistelse är alltid anpassad efter era särskilda önskemål och behov – ett katthotell som skräddarsyr varje vistelse.

Kort avstånd från Härryda

Självklart är vi godkända av länsstyrelsen vilket innebär att vi uppfyller alla krav som syftar till att din katt ska ha det så bra som möjligt. Utöver vad som står på pappret, så har vi ett stort engagemang och passion som resulterar i att vi gör vårt yttersta för att varje katt ska ha en trivsam vistelse hos oss. Från Härryda till katthotellet tar det ca ~20 min. Därför är vi ett givet val för dig som bor i Mölndal, Göteborg, Mark, Härryda, Kungsbacka eller Borås.

Hjärtligt välkomna till en familjär vistelse för din katt!
Vad vi erbjuder

Boende & rum

Katthotell Härryda

Alla kattgäster har tillgång till egen uteplats och kan fritt välja om den vill vara inne eller ute. Har du flera katter får de givetvis vara tillsammans. Sommaren kan vara varm och vi ser till att hålla din katt sval med A/C inne i pensionatet. Vi fodrar din katt med den mat din katt är van vid, då vi vill att du tar med eget foder. Godis och kattgräs står vi för.
Våra priser

Priser för katthotell

1 katt

260:-

Per rum & natt

2 katter

360:-

Per rum & natt(delat rum)

3 katter

420:-

Per rum & natt(delat rum)

Weekend stay

1 katt

950:-

(Fre – Sön)

Weekend stay

2 katter

1200:-

(Fre – Sön)

Weekend stay

3 katter

1500:-

(Fre – Sön)

Fodring

Vi fodrar din katt med den mat din katt är van vid, och vi vill att du tar med eget foder. Godis och kattgräs står vi för.

Checklista vid vistelse

Avtal

När din bokningsförfrågan är bekräftad godkänner du samtidigt våra samtliga villkor. Det betyder att när vi har godkänt din bokning är den bindande. Bokning via telefon är acepterad direkt och därmed har vi ett bindande muntligt avtal.

Avbokning måste ske via telefonsamtal eller sms.

Betalning

Du betalar din plats via faktura som kommer till dig via e-post. Vi kan även ta emot betalning via swish. Bokning med kort varsel betalas direkt vid bokningstillfället.

Stående brun katt med fläckar.

Öppettider för in- och utcheckning (Alla tider bokas!)

Vardagar
17:30-18:00

Lördagar
09:00-10:00

Söndagar
17:00-18:00

Recensioner

Vad säger våra gäster?

Vit katt med blåa ögon på kattpensionat i Göteborg
Vad gäller?

Våra villkor

Vaccinationer & hälsokrav

Vi tar bara emot friska katter där ägaren kan lämna ett korrekt vaccinationsintyg i original och i enlighet med vad som anges nedan. När du lämnar din katt sparar vi en kopia på vaccinationsintyget.

Grundvaccination

Det är ditt ansvar som kattägare att se till att din katt är fri från smitta.

Normalt sker vaccination mot kattpest och kattsnuva vid 8 v och 12 v ålder, dessa med 3-4 veckors mellanrum. Båda vaccinationerna ska innehålla vaccin mot både kattsnuva och kattpest. 15 dagar efter den andra vaccinationen har katten ett maximalt skydd.

Efter grundvaccinationen upprepas vaccinationen mot kattsnuva och kattpest inom 12 månader. Därefter sker vaccination mot kattsnuva varje år och mot kattpest vartannat eller vart tredje år, beroende på vaccin. Om katten inte har vaccinerats på mer än 1 år och 3 månader så ska grundvaccinationen göras om med 2 vaccinationer mot kattsnuva och kattpest med 3-4 veckors mellanrum. 

Vi rekommenderar att katten avmaskas någon tid innan vistelsen hos oss, om det är en utekatt och den har mask. Upptäcker vi att katten har mask avmaskar vi katten och debiterar för dessa utlägg samt extra städning. Katten får inte ha ohyra och kontrollera din katt så att den inte har fästingar innan ankomst. Könsmogna hankatter, dvs över 6 månaders ålder, ska vara kastrerade. Katter som nyser och har rinnande nos får stanna hemma.

Om katten behöver medicineras hjälper vi till med detta kostnadsfritt 2 ggr/dag. Viss sårvård kan vi även bistå med. 

Insulin kan vi hjälpa till vid förfrågan, där tar vi en tilläggskostnad. Om vi ska hjälpa er med insulin måste katten vara van och värdena stabila. 

Kloklippning

Vi utför kloklippning i samband med kattens vistelse hos oss som bokas vid ordinarie bokningstillfälle. Detta utförs på katter som är vana vid kloklippning eller förstagångskatter. Om det av någon anledning inte skulle kunna utföras säkert pga kattens ovilja betalas kostnaden tillbaka.

Sjukdom

Blir katten sjuk under vistelsen kontaktar vi ägaren eller annan kontaktperson för samråd om veterinärvård. I andra hand rådgör vi med vår veterinär. Alla kostnader i samband med vården t ex medicin, resor etc betalas av ägaren senast när katten hämtas ut. Lämna gärna en kopia på ert försäkringsbrev till oss.

Betalningsvillkor/Avbokning

Betalning sker via faktura innan incheckning. Avbokning måste ske senast 1 månad före incheckning under högsäsong.

Högsäsong är 10 juni – 31 augusti, v 44 (höstlovet), 11 dec- 28 feb, en vecka före och efter Påsk samt påskhelgen. Under övriga året ska avbokning senast ske 7 dagar innan incheckning. Annars måste vi tyvärr debitera dig för det du har bokat och om avgiften är erlagd återbetalas den ej.

Bokning som sker närmare incheckning än 1 månad under högsäsong skall betalas i direkt samband med bokning för att bokningen ska vara bekräftad och denna betalning återfås ej. Samma gäller bokning under lågsäsong om bokning sker inom 14 dagar innan incheckning skall betalning ske i samband med bokning för att vara bekräftad och återfås ej.

Vi kan närsomhels kräva in betalning för bokad plats om det ses nödvändigt.

 

Tillstånd & ansvarsförsäkring

Vi innehar tillstånd enligt 16 § Djurskyddslagen
Hör av dig

Kontakta oss

Till vårt katthotell i Härryda är alla katter välkomna! Välj ett katthotell med lång erfarenhet av katter och deras beteenden, välj oss! Vi tar hand om din bästa vän medans du hittar på annat.