Välkommen till Marks Kattpensionat

Lantligt kattpensionat i Mark

Marks Kattpensionat är ett hemtrevligt och lugnt kattpensionat i Mark, i en härlig och fridfull miljö.

Röd katt blir klappad på katthotell
Värdefulla gäster

Trivsamt kattpensionat i Mark

När du lämnar din bästa vän hos vårt kattpensionat i Mark så kan du vara säker på att vi erbjuder den bästa möjliga vistelse. På Marks Kattpensionat driver vi ett litet och personligt katthotell som både du och din katt kan känna er trygga med. Kattens vistelse är alltid anpassad efter era särskilda önskemål och behov – ett kattpensionat som skräddarsyr varje vistelse.

Godkända av länsstyrelsen

Självklart är vi godkända av länsstyrelsen vilket innebär att vi uppfyller alla krav som syftar till att din katt ska ha det så bra som möjligt. Utöver vad som står på pappret, så har vi ett stort engagemang och passion som resulterar i att vi gör vårt yttersta för att varje katt ska ha en trivsam vistelse hos oss. Vi ett givet val för dig som bor i Mölndal, Göteborg, Mark, Härryda, Kungsbacka eller Borås.

Hjärtligt välkomna till en familjär vistelse för din katt!
Vad vi erbjuder

Boende & rum

Kattpensionat i Mark

Alla kattgäster har tillgång till egen uteplats och kan fritt välja om den vill vara inne eller ute. Har du flera katter får de givetvis vara tillsammans. Sommaren kan vara varm och vi ser till att hålla din katt sval med A/C inne i pensionatet. Vi fodrar din katt med den mat din katt är van vid, då vi vill att du tar med eget foder. Godis och kattgräs står vi för.
Våra priser

Priser för kattpensionat

1 katt

260:-

Per rum & natt

2 katter

360:-

Per rum & natt(delat rum)

3 katter

420:-

Per rum & natt(delat rum)

Weekend stay

1 katt

950:-

(Fre – Sön)

Weekend stay

2 katter

1200:-

(Fre – Sön)

Weekend stay

3 katter

1500:-

(Fre – Sön)

Fodring

Vi fodrar din katt med den mat din katt är van vid, och vi vill att du tar med eget foder. Godis och kattgräs står vi för.

Checklista vid vistelse

Avtal

När din bokningsförfrågan är bekräftad godkänner du samtidigt våra samtliga villkor. Det betyder att när vi har godkänt din bokning är den bindande. Bokning via telefon är acepterad direkt och därmed har vi ett bindande muntligt avtal.

Avbokning måste ske via telefonsamtal eller sms.

Betalning

Du betalar din plats via faktura som kommer till dig via e-post. Vi kan även ta emot betalning via swish. Bokning med kort varsel betalas direkt vid bokningstillfället.

Stående brun katt med fläckar.

Öppettider för in- och utcheckning (Alla tider bokas!)

Vardagar
17:30-18:00

Lördagar
09:00-10:00

Söndagar
17:00-18:00

Recensioner

Vad säger våra gäster?

Vit katt med blåa ögon på kattpensionat i Göteborg
Hör av dig

Kontakta oss

Vi är ditt självklara val av kattpensionat i Mark! Välkommen in till oss, vi tar väl hand om din katt och ser till att den känner sig så gott som hemma! Har du frågor? Ring oss, vi svarar gärna på alla dina funderingar.